• +420 226 288 011 (po-pá 9.00-16.00)
  • helpdesk@xticket.cz

Michal Ambrož 70 - Jasná Páka, Hudba Praha a hostéNení v prodeji

Datum konání akce: 4. února 2024 20:00 (open 19:00)

Jasná Páka a Hudba Praha oslaví v Lucerně nedožité sedmdesátiny Michala Ambrože

Vstupenky v prodeji
  • Popis akce
  • Další informace

Výjimečný hudebník Michal Ambrož, který loni nečekaně zemřel, by se 23. ledna dožil sedmdesáti let. Oslavu, kterou plánoval, mu proto připraví jeho spoluhráči. Večer pojmenovaný Michal Ambrož 70 se odehraje v neděli 4. února ve velkém sále Lucerny. Koncert zahájí Michalova Hudba Praha, kterou doprovodí mnoho Ambrožových hudebních přátel. Následovat bude Jasná Páka s plnohodnotným koncertem. Vstupenky jsou v prodeji v sítích X-TICKET a Goout. Fanoušci by neměli s nákupem váhat, protože lístky na loňský vzpomínkový koncert zmizely za pár dnů.

„Michal Ambrož obdobnou oslavu sedmdesátin sám plánoval. Proto jsme se rozhodli, že to vezmeme za něj a uspořádáme večírek podle jeho představ,“ popisuje kapelník Michalovy Hudby Praha a kytarista Jasné Páky Radovan Jelínek.

Podle Jelínka lidé na koncertě, který začne v 19 hodin, uvidí a uslyší Michalovu Hudbu Praha se zpěváky, kteří byli jeho přáteli. Za mikrofonem se budou střídat například Márdi z Vypsané Fixy, Milan Cais a Mardoša, Olin Nejezchleba, Honza Haubert, Karel Malík nebo David Koller. „Některé skladby si rozdělily i současné zpěvačky Hudby Praha Veronika Vítová a Tereza Barešová. Na playlistu bude průřez písničkami Hudby Praha, včetně hitů jako Srdeční příběh, Máma, táta nebo Časy zlý,“ vyjmenovává Jelínek.

Navazující koncert Jasné Páky bude bez hostujících zpěváků, protože v kapele působí několik frontmanů, včetně Davida Kollera, Petra Váši nebo Michala Pelanta. O vizuální stránku koncertu se postará nehrající člen Jasné Páky Karel Haloun s Luďkem Kubíkem.

 


  • Datum konání akce : 4. února 2024 20:00
  • Adresa : Lucerna Velký sál, Štěpánská 61, Praha 1 11602